Maç öncesi 11 leri görünce takımın nasıl oynayacağı hakkında kendimce bir beyin fırtınası yaptım ve boy ortalaması 1.90 lara yaklaşan bu takımın maçı ilerde yüksek pres ve hava topları ile götüreceğini düşündüm. İlerde Kubilay,Sinan ve Deniz in hava topu hakimiyeti ile topu rakibe vermeyeceğini ve geriden gelen Bilal ve atağın yönüne göre Deniz in bu atakları şut ile destekleyeceğini kafamda kurgulamıştım. Ancak takım 70 dakikayı yine temel futbol doğrularının tersine oynadı ve ısrarla bu orta saha ile topu yerde tutmayı denedi,bunun aksine yakaladığımız en net pozisyon yapılan uzun topla geldi.
İkinci yarı Hamza Hocanın oyuncularına kendini anlatamadığını ve bu oyun tarzına döneceğini düşünüyordum ancak bence Alanyaspor un da beraberliğe oynar hali Hamza Hocayı düzen değiştirmekten vazgeçirdi ve yine Hamza Hocanun bence meşhur olacak dakika 70 ler de ki değişikliğine kadar maçı bu şekilde götürmeye itti.Alanyasporun topla %65 oynar hali bizi yanıltmasın bu yüzdenin bir çoğu yaptığımız yüksek pres ile Alanyasporun kendi sahasında gerçekleşti. Yapılan oyuncu değişiklikleri sonrasında takım içi düzen kurulana kadar bir bocalama oldu ve Alanyasporun 10 dakikalık bir baskısı ve pozisyonları geldi. Ancak birçok Bursasporlu biliyordu ki biraz sonra tıpkı geçtiğimiz 4 galibiyette olduğu gibi bu takım topu yere indirecek ve tehlikeli ataklar gelecek. Nitekim öyle de oldu tam da istediğimiz dakikalarda goller geldi maçı aldık götürdük.
Bugün oyun içinde Merter dışında göze batan bir performans sergileyen yoktu açıkçası,Harun yine çok iyiydi, Sivok ve Şamil bariz hatalar yapmadılar. Bilal in bu kötü halinde takım arkadaşlarının da etkisi olduğu düşünüyorum çünkü bu oyuncu grubu ile gerçekten ancak Batalla baş edebilir.
Aslında ilk cümle olması lazım Assolistler sona saklanır,gerçekten mükemmel bir taraftar performansı vardı,tüm besteleri itina ile Alanyalılara öğrettiler.
Ayaklarına,yüreklerine sağlık.
İbrahim
Ekim 23, 2016 — 1:20 pm
Bu sene dediğimiz gibi kötü oynuyoruz ama icimizde ya gelsinler nasıl olsa harun kurtarir son 10 15 dk kesin atariz diye bir olgu var takim güven veriyor
Mortal Kombat
Ekim 24, 2016 — 4:57 am
Bu takım bi bana mı güven vermiyor, anlamıyorum.